Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Prof. Dr. Suat Doğancı, Kadınlardaki Damar Sağlığına Dikkat Çekti!

spot_img

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Suat Doğancı, Ankara’daki muayenehanesinde Merve Sarıkaya Can’ın kurucusu olduğu Genext Healthcare Solutions iş birliği ile “Kadın ve Damar Sağlığı” etkinliği düzenledi. “Görünenden öte gizemli bir dünya” sloganıyla kadınların gizli hastalığı Pelvik Konjesyon Sendromu ve Lipödem rahatsızlıklarına odaklanan etkinlik, İstanbul ve Ankara’dan çok sayıda önemli ismi bir araya getirdi.

Sosyal medyada zihin, beden, ruh sağlığı konularında içerik üreten oyuncu Akasya Asıltürkmen, Kadın Doğum Uzmanı Doç. Dr. Gökçen Erdoğan, Marka ve İletişim Direktörü Nergis Öney, Be Style Dergisi Kurumsal İletişim Direktörü Mukaddes Kaya ile Basın ve Marka Danışmanı Meltem Gündüz’ün de davetliler arasında bulunduğu organizasyonda kadınlarda sık görülen ancak yeterince bilinmeyen damar hastalıkları ele alındı.
Prof. Dr. Suat Doğancı, iş insanı Cansu Uygur Dadaş ve Başkent cemiyet hayatının tanınmış isimlerine, başta Pelvik Konjesyon Sendromu olmak üzere sancılı yağlanma olarak bilinen Lipödem konularında da sunum yaptı.

Prof. Dr. Suat Doğancı ve diğer katılımcılar, konuyla ilgili Bitter izleyicilerine açıklamalarda bulundu.

Benzer Haberler

spot_img
spot_imgspot_img