Salı, Mayıs 7, 2024

Cemiyetin Tanınmış Simaları Başkent Sokaklarında!

spot_img


Bitter olarak, cemiyet hayatının tanınmış simalarını Başkent sokaklarında görüntüledik. Kraliyet ailelerinin diyetisyeni Ebru Gündüz, dünyaca ünlü markaların özel davetlileri arasında bulunan Demet Naslı, sosyal yaşamın sevilen isimlerinden Asuman Akar, Tuba Horel Kal ve Yeşim Gül objektiflerimize yansıyan isimler arasındaydı.

Eğitimini tamamladıktan sonra İngiltere’ye yerleşen Diyetisyen Ebru Gündüz ile Arjantin Caddesi’ndeki Cafemiz’de karşılaştık. Londra’daki Archangel Clinic’te Avrupa ve Ortadoğulu kraliyet ailelerine danışmanlık veren Gündüz, mekanda bir arkadaşıyla buluştu. Ebru Hanım siyah bistüyeri, aynı renk bumber ceketi ve jean pantolonuyla spor bir şıklık içerisindeydi. Kahve keyfi yaparak arkadaşıyla koyu bir sohbete dalan Gündüz, bir kaç saat sonra mekandan ayrılarak, evine geçti.

Modaya olan ilgisiyle bilinen ve dünyaca ünlü markalar tarafından Paris Moda haftasına davet edilen Demet Naslı, İran Caddesi’nde Bitter objektiflerine yansıyan isimler arasındaydı. Profesyonel bir ekiple çalışarak Instagram’da 30 binin üzerinde takipçiye ulaşan Naslı, Mezzaluna’da arkadaşlarıyla buluştu. Paylaşımlarıyla herkesin dikkatini çeken ve hemen hemen her paylaşımında “Sweetheart” kelimesini kullanarak adeta bu kelimeyi kendisiyle özdeşleştiren Demet Hanım, o gün krem rengi blazer ceketi, Luis Vuitton kot şortu ve Hermes’in ikonik modellerinden Kely çantasıyla şık bir görüntü içerisindeydi.

Sosyal yaşamın sevilen isimlerinden Asuman Akar, Yeşim Gül ve Tuba Horel Kal’da Mezzaluna’daydı. Türk Eğitim Derneği Sosyal Komite Üyesi Asuman Akar, Tuba ve Yeşim Hanımla birlikte doğum gününü kutladı. Güneşli havanın tadını çıkaran üçlünün doğum günü kutlamasına, mekandaki diğer müşterilerde eşlik etti. Akar, Gül ve Horel Kal bir süre sonra Mezzaluna’dan hep birlikte ayrıldı.

Benzer Haberler

spot_img
spot_imgspot_img